's-Hertogenbosch, Ultieme luxe en comfort!

€ 895.000,- k.k.
  • Inhoud totaal: 387 m3
  • Woonoppervlakte: 110m² + loggia 10m² + berging 6 m²
  • Bouwjaar: 2014

Ultieme luxe in 's-Hertogenbosch

Welkom in een wereld van ongeëvenaarde luxe en comfort! Dit high-end appartement op de 16e verdieping biedt een adembenemend uitzicht over zowel het groen van De Gement, de Vughtse Heide en Het Bossche Broek als het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. Bij helder weer reikt het zicht zelfs tot aan Eindhoven en Tilburg, en kunt u de iconische kerktorens van de verschillende omliggende dorpen bewonderen.

Gelegen in het gewilde Paleiskwartier en op korte loopafstand van het NS-station, supermarkten, bioscoop en slechts 10 minuten van het stadscentrum. Voorzien van een ideale en vooral ook ruime indeling, een luxe afwerking met hoogwaardige materialen, moderne technieken waaronder een uitgebreid domotica-systeem en ingericht met topinterieur en -apparatuur.

Dit zeer lichte 3-kamerappartement, inclusief comfortabele loggia, parkeerplaats en ruime berging, biedt een ongekende combinatie van luxe, comfort en gemak. Beleef hier het ultieme woongenot aan het water met alle voorzieningen binnen handbereik!

Meer informatie en bezichtiging op aanvraag.

Uw contactpersoon
Sandra van Doggenaar
T: 073 6573444
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF